szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többre vagyunk képesek a konyhában, mint azt gondolnánk, de aki bátortalan és nem szívesen próbálkozik egyedül, annak sem kell elkeserednie, mert segítenek a profik. Főzőtanfolyamokat bemutató sorozatunkban igyekszünk végigjárni a budapesti lehetőségeket és beszámolunk róla, hol-mit láttunk.

Divattá vált főzni és nem ezt nem panaszként mondjuk. De hiába trendi a házi étel és hiába van tele a piac jobbnál-jobb szakácskönyvekkel, azért ránk fér egy kis oktatás, a profiktól tanulni sosem szégyen, főleg, ha olyan különlegességről van szó, mint a praliné.

A cikk folytatását és a szarvasgombás-fehércsokoládés bonbon receptjét ide kattintva érheti el.

Jöhet a Fiat Grande Panda 4x4, az olasz falvak új királya

Jöhet a Fiat Grande Panda 4x4, az olasz falvak új királya

Óriásit robbant a SpaceX Starshipje, záporoztak az égből az alkatrészek – videó

Óriásit robbant a SpaceX Starshipje, záporoztak az égből az alkatrészek – videó

Náci bekiabálás is volt az Európai Parlament Holokauszt-emléknapján

Náci bekiabálás is volt az Európai Parlament Holokauszt-emléknapján

A Fehér Ház ASMR-videóként osztott meg egy felvételt, amin illegális bevándorlókat deportálnak

A Fehér Ház ASMR-videóként osztott meg egy felvételt, amin illegális bevándorlókat deportálnak