szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Magyar Péter a HVG-nek: Az abortuszról és az eutanáziáról a társadalomnak kell döntenie, nem nekem

Magyar Péter a HVG-nek: Az abortuszról és az eutanáziáról a társadalomnak kell döntenie, nem nekem

The Hill-vélemény: Mindent elárul az USA követendő külpolitikájáról, hogy ki lesz Trump budapesti nagykövete

The Hill-vélemény: Mindent elárul az USA követendő külpolitikájáról, hogy ki lesz Trump budapesti nagykövete

„A lányom halott, hol az igazságszolgáltatás?” – a Kossuth térre vonultak a tűzben elhunyt édesanyáért tüntetők

„A lányom halott, hol az igazságszolgáltatás?” – a Kossuth térre vonultak a tűzben elhunyt édesanyáért tüntetők

Tilda Swinton tömeggyilkosságról és embertelenségről beszélt a Berlinale megnyitóján

Tilda Swinton tömeggyilkosságról és embertelenségről beszélt a Berlinale megnyitóján