szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ausztrál kutatás szerint alapvető élelmiszerek ízére van káros hatással a globális felmelegedés.

A melbourne-i egyetem kutatói alapvető élelmiszereket vizsgáltak alaposan a globális felmelegedés fényében, a vizsgálat pedig megállapította: a jelenség már most is kedvezőtlenül hat az ételek ízére, a káros hatás pedig a jövőben csak látványosabb, pontosabban még inkább ízlelhető lesz.

A répa és a cékla például egyre kevésbé lesz ízletes, ráadásul egyre kevésbé lesznek színesek, elhalványulnak. A burgonya egyre inkább penészes a melegebb éghajlat miatt. Szintén rengeteg embert érint, hogy a csirkehús egyre rágósabbá válik a globális felmelegedéssel, míg a tehenek egyre kevesebb tejet adnak.

Izrael kitiltott két EP-képviselőt az országból

Izrael kitiltott két EP-képviselőt az országból

Le Pennel is találkozott Orbán Párizsban

Le Pennel is találkozott Orbán Párizsban

Trump alelnöke biztonságpolitikai előadás helyett kultúrharcos szemrehányással támadt neki az Európai Uniónak

Trump alelnöke biztonságpolitikai előadás helyett kultúrharcos szemrehányással támadt neki az Európai Uniónak

A tavaszi nagytakarításnak legyen része a fülhallgatók tisztítása is – mutatjuk, hogyan!

A tavaszi nagytakarításnak legyen része a fülhallgatók tisztítása is – mutatjuk, hogyan!