szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy...

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy adott ételhez jól jönnek. Tamar Adler ételszakíró és szakács szerint azonban jobban járunk, ha egyből hozzálátunk feldolgozni őket, amikor hazaérünk a bevásárlásból, hogy hosszabb ideig elálljanak.

Mindennek tetejében ha így teszünk, a később elkészítendő ételeket is jobban be tudjuk tervezni, sőt, chips helyett akár még előbb is hozzájuk nyúlhatunk - mondja Adler, de aki ennél is részletesebb tanácsokat szeretne, annak meleg szívvel ajánljuk elolvasásra a New York Times cikkét.

Hongkong és Budapest között indít áruszállító járatot a Hungary Airlines

Hongkong és Budapest között indít áruszállító járatot a Hungary Airlines

Így ünnepelte 35. születésnapját a Republic -  fotók!

Így ünnepelte 35. születésnapját a Republic - fotók!

Megint áremelés jön: kilenc hónapja nem volt ilyen drága a dízel

Megint áremelés jön: kilenc hónapja nem volt ilyen drága a dízel

Hív a jövő: megtörtént a világ első műholdas videóhívása, csak egy sima okostelefon kellett hozzá

Hív a jövő: megtörtént a világ első műholdas videóhívása, csak egy sima okostelefon kellett hozzá