szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

Mennyi az annyi? Kiszámolták, mennyi időt veszít az életéből minden egyes elszívott cigarettával

Mennyi az annyi? Kiszámolták, mennyi időt veszít az életéből minden egyes elszívott cigarettával

Megérkezett a 35 ezer forintos számítógép

Megérkezett a 35 ezer forintos számítógép

Mégis mi a gond Zelenszkij öltözetével?

Mégis mi a gond Zelenszkij öltözetével?

Orbán vétóra utalgat és azt javasolja, hogy az EU kezdjen közvetlen tárgyalásokat Moszkvával

Orbán vétóra utalgat és azt javasolja, hogy az EU kezdjen közvetlen tárgyalásokat Moszkvával