szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos -...

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos - derült ki a Tudatos Vásárlók Egyesületének cikkéből. A zsírtartalom csökkentése megváltoztatja az ízt és az állagot, a sótartalom csökkentése veszélyezteti a biztonságot, de mindkettő növeli a táplálkozási értéket. A sajt, ha mérsékelten fogyasztják, fontos része az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak, és az európai kultúra fontos eleme.


Honnan tudhatjuk, hogy a sajt, amit megveszünk egészséges-e? A fehérje- és kalciumforrás kiszámítására, a változó zsírtartalomra, illetve a sósabb sajtokban lévő a nátrium mértékére érdemes figyelnünk. Ha szeretné megtudni, hogyan is teheti mindezt, akkor olvassa el a Tudatos Vásárlók Egyesületének beszámolóját, kattintson!

Dehogy halott a dízel: 6 hengeres új gázolajos motor a BMW X3-ban

Dehogy halott a dízel: 6 hengeres új gázolajos motor a BMW X3-ban

Saját fejlesztőcsapatot toboroz a Lego, videójátékokat készíthet

Saját fejlesztőcsapatot toboroz a Lego, videójátékokat készíthet

Tízmilliós sérelemdíjat fizetett egy férfi egy nőnek, akit félholtra vert Szeged belvárosában

Tízmilliós sérelemdíjat fizetett egy férfi egy nőnek, akit félholtra vert Szeged belvárosában

Donald Trump, bár köztörvényes bűnöző, megúszta a büntetést

Donald Trump, bár köztörvényes bűnöző, megúszta a büntetést