szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Péter Anna a Malackaraj blog szerzője úgy véli, a pastrami hús nem volt mindig olyan kedvelt étel, mint manapság.

A pastrami szárazon, vastagon fűszerezve pácolt, és füstölt, majd szárított hús, amit gőzben párolnak puhára - olvasható a bejegyzésben. A legenda szerint a receptet, bőröndjeinek tárolásáért cserébe egy román férfi adta a Litvániából bevándorló Reb Sussmannak, aki elkezdte New York-i hentesüzletében árulni - írja a Malackaraj írója. Először csak a pácolt húsdarabokat, majd szeletben, rozskenyér között, mustárral és uborkával - írja Péter Anna a pastrami történetét. Ha kíváncsi, milyen szendvicseket érdemes pastramiból készíteni, kattintson!

A haláltábor felszabadításának 80. évfordulójára emlékeztek Auschwitzban

A haláltábor felszabadításának 80. évfordulójára emlékeztek Auschwitzban

Marabu Féknyúz: Pacsi az AfD-vel

Marabu Féknyúz: Pacsi az AfD-vel

Vagyonnyilatkozata szerint nincs mit zárolni Rogántól Amerikában, a DK nem hiszi, ő pedig hallgat

Vagyonnyilatkozata szerint nincs mit zárolni Rogántól Amerikában, a DK nem hiszi, ő pedig hallgat

Százan éhen haltak egy illegális dél-afrikai aranybányában

Százan éhen haltak egy illegális dél-afrikai aranybányában